Wonen in de stad aan het wad

ZEER ROYALE HERENHUIZEN 2/1 KAP

Impressie vooraanzicht

BINNENKORT ZAL WORDEN GESTART MET DE VERKOOP VAN EEN AANTAL ZEER ROYALE HERENHUIZEN (2/1 kap) in het plan Ludinga te Harlingen. De woningen hebben een vrij uitzicht en een achtertuin op het zuiden. Het zijn voorlopig de laatste woningen van het type 2/1 kap die nog in Ludinga gebouwd kunnen worden.

Ruimte om te wonen, ruimte voor wensen en woningen die beantwoorden aan de maatstaven van vandaag. Dat wordt de sfeer waarin plan Ludinga wordt ontwikkeld. Binnenkort zal met de verkoop worden gestart van deze zeer royale HERENHUIZEN met extra brede afmetingen. De woning zijn binnenwerks netto 6.00 meter breed. De woningen, die onder architectuur worden gebouwd, kenmerken zich door ruimte. Ruimte om lekker te leven. Elke woning beschikt over een royale living met open keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een grote zolder met de mogelijkheid voor nog 1 of 2 slaapkamers.

De energievoorziening wordt gerealiseerd met een aardwarmtepomp en niet met een luchtwarmtepomp. Luchtwarmtepompen hebben een aantal nadelen, ze staan buiten, maken relatief veel lawaai en hebben soms onvoldoende capaciteit bij zeer lage temperaturen. Bij lage temperaturen is het verbruik van elektriciteit van een luchtwarmtepomp soms hoger dan de opbrengst. Feitelijk wordt de woning dan elektrisch verwarmd wat relatief duur is. Een aardwarmtepomp staat binnen en heeft een veel lager geluidsniveau. De winning van energie is stabiel en niet afhankelijk van de buitentemperatuur. In de zomer wordt de woning met dit systeem gekoeld. Het nadeel van een aardwarmtepomp is dat deze aanzienlijk duurder is. Desondanks worden deze woningen uitgevoerd met een aardwarmtepomp. Het bouwbedrijf heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met de installatie van aardwarmtepompen.

Omdat met de start van de bouw nog moet worden begonnen, zijn in principe bijna alle wijzigingen en aanpassingen naar persoonlijke voorkeuren en wensen mogelijk. Zoals bijvoorbeeld een kantoor naast de woning bereikbaar via de hal.

Plattegronden bouwnummers 326 - 328 - 330 - 332

Begane grond
Eerste verdieping
Zolder

Plattegronden bouwnummers 327 - 329 - 331 - 333

Begane grond
Eerste verdieping
Zolder

Gevelaanzichten en woningdoorsnede

Voorgevel
Achtergevel
Zijgevel
Doorsnede
#
Opp.
in m2
   
326306Verkocht 
327306Verkocht 
328306Verkocht 
329306Verkocht 
330306Verkocht 
331307Verkocht 
332307Verkocht 
333398Verkocht