Wonen in de stad aan het wad

EXCLUSIEF ZEER ROYAAL LANDHUIS

EXCLUSIEF ZEER ROYAAL LANDHUIS op een grote kavel van 1.880 m2 aan open vaarwater (Bolswardervaart) en direct gesitueerd aan de EEUWEN OUDE EN HISTORISCHE ELFSTEDENROUTE.

Impressie vooraanzicht

Het landhuis heeft een vrij uitzicht over een beschermd natuurgebied het 'Hegewiersterfjild' (van Natuurmonumenten).

Er zijn diverse mogelijkheden voor de indeling zoals bijvoorbeeld een kantoor, slaapkamer en badkamer op de begane grond, een dubbele garage enz. Dit in overleg met de koper. Bijna alle wensen voor de indeling en afwerking zijn mogelijk.

De kavel is onderdeel van Plan Ludinga dat aan de oostzijde van Harlingen wordt ontwikkeld. Een nieuw en uniek woongebied aan de rand van de stad waar de komende jaren het nieuwe Harlingen in een parkachtige en landelijke sfeer zal ontstaan. Het karakter van deze nieuwe en kindvriendelijke wijk met een ziekenhuis, scholen, een speeltuin en winkelcentrum Kimswerda in de directe nabijheid heeft als thema 'wooncomfort'.

Dit plan is de laatste uitbreiding aan de oostzijde van Harlingen voor de komende tientallen jaren. Dit betekent dat deze kavels voorlopig de laatste kans is om te wonen op deze schitterende locatie.

De energievoorziening wordt gerealiseerd met een aardwarmtepomp en niet met een luchtwarmtepomp. Luchtwarmtepompen hebben een aantal nadelen, ze maken relatief veel lawaai en hebben soms onvoldoende capaciteit bij lage temperaturen. Bij lage temperaturen is het verbruik van elektriciteit van een luchtwarmtepomp vaak hoger dan de opbrengst. Feitelijk wordt de woning dan elektrisch verwarmd wat relatief duur is. Een aardwarmtepomp staat binnen en heeft een veel lager geluidsniveau. De woning van energie is stabiel en niet afhankelijk van de buitentemperatuur. In de zomer kan de woning met dit systeem worden gekoeld. Het bouwbedrijf heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring met de installatie van aardwarmtepompen. Met zonnepanelen is "nul op de meter" mogelijk.

Plattegronden

Begane grond
Eerste verdieping
Zolder

Gevelaanzichten

Voorgevel
Achtergevel
Rechter zijgevel
Linker zijgevel

Opties

Beganegrond optie 1
Beganegrond optie 2
Beganegrond optie 3
Beganegrond optie 4
Beganegrond optie 5
Beganegrond optie 6
Beganegrond optie 7
Beganegrond optie 8
Voorgevel optie
Achtergevel optie
Linker zijgevel optie
 
#
Opp.
in m2
Verk. prijs
V.O.N.*
Status
1141880€ 1.150.000,-Te koop
* Koopprijs is indicatie, exclusief beschoeiing.